Alfa Romeo din grupul Fiat a prezentat modelul Giulietta, succesorul lui 147 si concurent al Volkswagen Golf. Masina de 4,35 metri lungime va fi disponibila la inceput cu patru variante de motorizare, apoi urmand sa fie lansat si un propulsor mai puternic, de 230 CP. Lansarea europeana va avea loc dupa salonul de la Geneva, din martie. Modelul pe care-l inlocuieste, 147, e produs de italieni din 2000. Alfa Romeo are dupa zece luni 0,8% din piata auto europeana si e unul din putinele branduri al
Alfa Romeo din grupul Fiat a prezentat modelul Giulietta, succesorul lui 147 si concurent al Volkswagen Golf. Masina de 4,35 metri lungime va fi disponibila la inceput cu patru variante de motorizare, apoi urmand sa fie lansat si un propulsor mai puternic, de 230 cai putere.

Lansarea europeana va avea loc dupa salonul de la Geneva, din martie. Modelul pe care-l inlocuieste, 147, e produs de italieni din 2000.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.