Reteaua de livrari la domiciliu PHD, va deschide la sfarsitul lunii august o noua locatie in Bucuresti.

Aceasta este situata pe Calea 13 Septembrie, iar pentru deschiderea ei a fost alocata suma de 150.000 de euro.

Potrivit datelor furnizate de oficialii companiei, PHD 13 Septembrie va avea o suprafata de aproximativ 110 mp si va crea 20 de noi locuri de munca. Aceasta este cea de-a opta unitate PHD din Bucuresti, alaturandu-se celor 7 deja existente, PHD Vitan, PHD Obor, PHD Mihalache, PHD Auchan Titan, PHD Sun Plaza , PHD Cora Lujerului si PHD Pipera.

PHD 13 Septembrie va deservi bucurestenii din zonele: Calea 13 Septembrie, Centrul Civic, Bulevardul Unirii ( intre Piata Unirii si Palatul Parlamentului), Splaiul Independentei (de la Piata Unirii pana la Podul Cotroceni), zona Parcul Libertatii, Drumul Sarii, Centrul Vechi, Eroilor, Cotroceni, Rahova si Ghencea.

Prima locatie PHD din Romania a fost deschisa in decembrie 2007, in zona Vitan, urmata la 10 luni de o a doua, PHD Obor.

Citeste si:
A fost inaugurată cea mai lungă autostradă din lume! Ce lungime are...
A fost inaugurată cea mai...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In plus, succesul PHD este datorat atat conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte” cat si mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare, precum si ofertelor speciale periodice.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.