Cand criza precipita lucrurile, solutia ar putea veni din exterior si nu dintre cei patru pereti ai biroului. Cel putin asa considera Bob McDonald, presedintele si directorul executiv al Procter&Gamble, prezent la inaugurarea singurei fabrici deschise anul acesta in Europa de catre gigantul american – Greenfield-ul de peste 100 mil. dolari de la Urlati.
Peste 100 mil. dolari, zece luni de lucrari in ritm galopant, 3.000 de oameni care au participat la proiect si 1,2 milioane de ore de munca – astfel a sintetizat Luc Viaene, directorul fabricii de sampoane si balsamuri a P&G de la Urlati, cel mai important proiect al grupului american in Europa in acest an.

Desi operationala din luna iulie 2010, unitatea de productie de la Urlati a fost inaugurata acum in prezenta presedintelui si directorului executiv al P&G, Bob McDonald, a CFO-ului Joe Moeller, a presedintelui Traian Basescu si a altor 500 de persoane – oameni de afaceri, politicieni, autoritati locale si jurnalisti.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.