CorporateNews23 Iulie 201010:53

Lectura sub un minut

Metrorex a atribuit, in 24 iunie, firmei Scorseze Security International contractul de servicii de paza in statiile, trenurile si depourile de metrou, cu o durata de patru ani si a carui valoare se ridica la 51,8 milioane lei, fara TVA, se arata...

Metrorex a atribuit, in 24 iunie, firmei Scorseze Security International contractul de servicii de paza in statiile, trenurile si depourile de metrou, cu o durata de patru ani si a carui valoare se ridica la 51,8 milioane lei, fara TVA, se arata intr-un anunt de pe www.e-licitatie.ro.

Contractul a fost atribuit in urma negocierii, la care au participat trei companii, fiind aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, potrivit NewsIn.

Valoarea initiala a contractului a fost de 52.380.864 lei, fara TVA, si s-a ajuns la o valoare totala finala de 51.798.854 lei, fara TVA.

Citeste si:
Viitorul mediului de lucru: beneficiile de care vor avea nevoie...
Viitorul mediului de lucru:...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.