Compania Phoenix Y, cel mai important jucator de pe piata interna de pufuleti din Romania, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri pentru perioada ianuarie – mai a acestui an de 6,55 %, pana la aproximativ 8 mil. euro, comparativ cu aceeasi...

Compania Phoenix Y, cel mai important jucator de pe piata interna de pufuleti din Romania, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri pentru perioada ianuarie – mai a acestui an de 6,55 %, pana la aproximativ 8 mil. euro, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009.

Totodata, raportat la aceeasi perioada a anului, volumul vanzarilor de pufuleti a fost in crestere cu aproximativ 2 procente.

In ceea ce priveste rezultatele financiare inregistrate de Phoenix Y anul trecut, cifra de afaceri a crescut in 2009 cu aproximativ 10% fata de 2008, atingand valoarea de aproximativ 19 milioane euro.

Citeste si:
FashionUP! oferă avantaje noi în marketplace pentru parteneri
FashionUP! oferă avantaje noi...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.