Somaco Grup Prefabricate a finalizat, la începutul lunii mai, o prima etapa de investitii, în valoare de 10 milioane lei, informeaza compania. Agentia Nationala de Presa - Agerpres

Somaco Grup Prefabricate a finalizat, la începutul lunii mai, o primă etapă de investiţii, în valoare de 10 milioane lei, informează compania.

Somaco Grup Prefabricate a început, încă din anul 2009, această etapă de investiţii, vizând modernizarea şi retehnologizarea celor trei fabrici ale grupului. Investiţiile vor fi continuate în perioada 2010 - 2011, având drept obiectiv îmbunătăţirea calitativă a produselor oferite şi creşterea capacităţilor de producţie.

'Pentru Somaco, anul 2009 a fost unul al investiţiilor masive, atât în tehnologie cât şi în personal. Am investit în toate fabricile în modernizarea şi automatizarea unor procese tehnologice, am angajat personal şi am investit în instruirea acestora pentru a lucra cu noile utilaje. Vom continua acest proces de investiţii şi în anul 2010. Am realizat aceste investiţii pentru ca produsele noastre să fie competitive şi pentru a ne creşte cota de piaţă.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.