PepsiCo Inc., al doilea producator de bauturi racoritoare din lume, a afisat in primul trimestru din 2010 un profit net de 1,43 miliarde de dolari (89 de centi pe actiune), in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada a anului anterior, scrie Reuters. In primele 3 luni ale anului trecut, compania a avut un profit net de 1,14 miliarde de dolari, sau 72 de centi pe actiune.Astfel, rezultatul PepsiCo este peste asteptarile analistilor, care estimau un profit de 75 de centi pe actiune.Venitu
PepsiCo Inc., al doilea producator de bauturi racoritoare din lume, a afisat in primul trimestru din 2010 un profit net de 1,43 miliarde de dolari (89 de centi pe actiune), in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

In primele 3 luni ale anului trecut, compania a avut un profit net de 1,14 miliarde de dolari, sau 72 de centi pe actiune.Astfel, rezultatul PepsiCo este peste asteptarile analistilor, care estimau un profit de 75 de centi pe actiune.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.