Daniel Tent este noul area manager KFC si Pizza Hut pe zona de vest a tarii si va avea in subordine restaurantele din Oradea, Arad si Timisoara, au anuntat reprezentantii companiei. Tent (27) a inceput sa lucreze pentru KFC Romania in ianuarie 2006, iar dupa 4 luni a fost avansat in functia de director de restaurant.Daniel Tent este absolvent al Facultatii de Management din cadrul Universitatii "Emanuel" din Oradea... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Daniel Tent este noul area manager KFC si Pizza Hut pe zona de vest a tarii si va avea in subordine restaurantele din Oradea, Arad si Timisoara.

Tent (27) a inceput sa lucreze pentru KFC Romania in ianuarie 2006, iar dupa 4 luni a fost avansat in functia de director de restaurant.

Daniel Tent este absolvent al Facultatii de Management din cadrul Universitatii "Emanuel" din Oradea si ale cursului de Master ale Universitatii "Vasile Goldis" din Arad,
specializarea Administrarea Afacerilor.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.