Reteaua de restaurante de tip fast-food KFC România estimeaza pentru 2010 o cifra de afaceri de 180 milioane de lei, în crestere cu 22,6% fata de anul trecut, când a avut încasari de 146,7 milioane de lei, în stagnare fata de 2008, bazându-se, printre altele, pe deschiderea de noi unitati. "La baza acestei estimari se afla rezultatele restaurantelor noi, ale celor deja deschise si celor care vor fi inaugurate pâna la finalul anului. ...
Reţeaua de restaurante de tip fast-food KFC România estimează pentru 2010 o cifră de afaceri de aproximativ 162 milioane de lei, în creştere cu 10% faţă de anul trecut, când a avut încasări de 146,7 milioane de lei, în stagnare faţă de 2008, bazându-se, printre altele, pe deschiderea de noi unităţi.

"La baza acestei estimări se află rezultatele restaurantelor noi, ale celor deja deschise şi celor care vor fi inaugurate până la finalul anului. Restaurantele KFC Unirea, KFC Plaza România şi KFC Magheru sunt unităţile cu cele cu cele mai mari încasări ", a declarat, marţi, directorul de marketing al KFC România, Carmen Lupuleţ.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.