Lantul de restaurante de tip fast-food  Kentucky Fried Chicken (KFC) România a investit 600.000 de euro  în deschiderea unui nou restaurant în zona Crângasi din Capitala. Noua unitate, a 17-a din lantul de restaurante, are o suprafata de 300 mp si o capacitate de 95 de locuri. Deschiderea acesteia a dus la crearea a 32 de locuri de munca noi. Reprezentantii KFC România au ales cartierul Crângasi pentru noul restaurant din Capitala ...

Lantul de restaurante de tip fast-food Kentucky Fried Chicken (KFC) Romania a investit 600.000 de euro in deschiderea unui nou restaurant in zona Crangasi din Capitala.

Noua unitate, a 17-a din lantul de restaurante, are o suprafata de 300 mp si o capacitate de 95 de locuri. Deschiderea acesteia a dus la crearea a 32 de locuri de munca noi.

Reprezentantii KFC Romania au ales cartierul Crangasi pentru noul restaurant din Capitala datorita numarului mare de clienti din aceasta zona. Totodata, zona Crangasi este o zona intens circulata, cu un trafic auto si pietonal foarte ridicat.

Conform oficialilor KFC, primul an de functionare a noului restaurant va insemna o cifra de afaceri de 1 milion de euro.

KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1996 companiei US Food Network. Un an mai tarziu, aceasta deschidea in Bucuresti primul restaurant KFC pe bulevardul Magheru, in locul vechiului magazin Leonida.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.