Lantul international de brutarii Cinnabon, prezent în România în sistem de franciza, a investit 130.000 de euro într-un nou magazin în cadrul centrului comercial Sun Plaza din Capitala. Dupa cele doua locatii inaugurate anul trecut în centrul comercial Baneasa Shopping City cu o investitie de aproximativ 250.000 de euro, Cinnabon vizeaza extinderea si cu alte magazine în acest an. Astfel, reprezentantii companiei anunta deja ...
Lanţul internaţional de brutării Cinnabon, prezent în România în sistem de franciză, a investit 130.000 de euro într-un nou magazin în cadrul centrului comercial Sun Plaza din Capitală.

După cele două locaţii inaugurate anul trecut în centrul comercial Băneasa Shopping City cu o investiţie de aproximativ 250.000 de euro, Cinnabon vizează extinderea şi cu alte magazine în acest an. Astfel, reprezentanţii companiei anunţă deja următoarele două proiecte pentru centrul comercial AFI Palace Cotroceni, în luna aprilie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.