Vânzarile Nestle, cel mai mare grup alimentar din lume, au înregistrat anul trecut o crestere organica de 4,1%, la 108 miliarde de franci elvetieni (73,7 miliarde de euro), în timp ce profitul net s-a diminuat de la 18 miliarde de franci în 2008 la 10,4 miliarde de franci (sapte miliarde de euro). Profitul net din 2008 are în componenta, însa, un câstig de 9,2 miliarde de franci elvetieni (6,2 miliarde euro) realizat în urma ...
Vanzarile Nestle, cel mai mare grup alimentar din lume, au inregistrat anul trecut o crestere organica de 4,1%, la 73,7 miliarde de euro, in timp ce profitul net s-a diminuat la sapte miliarde de euro.

Vanzarile Nestle, cel mai mare grup alimentar din lume, au inregistrat anul trecut o crestere organica de 4,1%, la 73,7 miliarde de euro, in timp ce profitul net s-a diminuat de la 18 miliarde de franci in 2008 la sapte miliarde de euro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.