Liana Petre (foto) si Paul Markovits se alatura echipei de management a Heineken Romania, incepand cu luna februarie, pe posturile de director de resurse umane si, respectiv director de marketing. Liana Petre este noul director de resurse umane care il inlocuieste pe Eduard Radu, care a detinut aceasta pozitie din septembrie 2007. Incepand cu luna aceasta, Eduard Radu ocupa pozitia de sales capabilities manager, in cadrul Heineken Romania.... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro

Liana Petre si Paul Markovits se alatura echipei de management a Heineken Romania, incepand cu luna februarie, pe posturile de director de resurse umane si, respectiv director de marketing.

Liana Petre este noul director de resurse umane care il inlocuieste pe Eduard Radu, care a detinut aceasta pozitie din septembrie 2007. Incepand cu luna aceasta, Eduard Radu ocupa pozitia de sales capabilities manager, in cadrul Heineken Romania.

Noul director de resurse umane are o experienta de peste 10 ani in managementul resurselor umane, top management, precum si domeniul comercial.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.