Henkel România, divizia locala a grupului german Henkel, a aprobat în decembrie anul trecut achizitionarea unui teren în suprafata de 30.600 mp în localitatea Roznov de lânga Piatra Neamt pentru suma de 459.000 euro. Terenul urmeaza a fi utilizat pentru constructia celei de-a treia fabrici de adezivi a grupului german în România, potrivit informatiilor publicate de Henkel. Tranzactia a fost încheiata între Henkel România ...

Henkel Romania, divizia locala a grupului german Henkel, a aprobat in decembrie anul trecut achizitionarea unui teren in suprafata de 30.600 mp in localitatea Roznov de langa Piatra Neamt pentru suma de 459.000 euro. Terenul urmeaza a fi utilizat pentru constructia celei de-a treia fabrici de adezivi a grupului german in Romania, potrivit informatiilor publicate de Henkel.

Tranzactia a fost incheiata intre Henkel Romania si agentia imobiliara Napoca Development Corporation din Cluj-Napoca, a carei administrator este Manuel Teodor Turcan, la un pret de 15 euro/mp, fara TVA.

"Tranzactia a fost incheiata si odata ce terenul exista, se va construi si fabrica. Vom lua o decizie in acest sens dupa jumatatea acestui an“, au declarat pentru capital.ro surse din cadrul companiei.

Citeste si:
Nelu Tătaru: Dacă evoluția va fi nefavorabilă, reintroducem...
Nelu Tătaru avertizează: Dacă...

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.