Heineken Romania a decis sa transfere productia de la fabrica de bere din Hateg catre celelalte fabrici ale sale din Miercurea Ciuc, Targu Mures, Craiova si Constanta, pentru a-si consolida pozitia competitiva pe piata berii din Romania, a anuntat joi compania. "Transferarea productiei de la fabrica din Hateg catre celelalte fabrici a fost o decizie luata in contextul economic actual, cu scopul de a optimiza productia si de a consolida pozitia companiei Heineken in Romania, pe ter
Heineken Romania a decis sa transfere productia de la fabrica de bere din Hateg catre celelalte fabrici ale sale din Miercurea Ciuc, Targu Mures, Craiova si Constanta, pentru a-si consolida pozitia competitiva pe piata berii din Romania.

"Transferarea productiei de la fabrica din Hateg catre celelalte fabrici a fost o decizie luata in contextul economic actual, cu scopul de a optimiza productia si de a consolida pozitia companiei Heineken in Romania, pe termen lung. Din pacate, acest fapt va conduce la pierderea a 98 de locuri de munca", se mentioneaza in comunicatul companiei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.