Grupul american Kraft Foods se pregateste sa majoreze in urmatoarele doua saptamani oferta ostila de 10 miliarde de lire sterline (16 mld. dolari) pentru preluarea producatorului britanic de dulciuri Cadbury. Actiunile Cadbury au incheiat sedinta de tranzactionare de pe 31 decembrie 2009 la un pret mai mare decat cel pe care se bazeaza oferta Kraft. In aceste conditii, grupul american nu are alta optiune decat sa mareasca oferta pentru a castiga... [ Citeste articolul pe DailyBusine
Grupul american Kraft Foods se pregateste sa majoreze in urmatoarele doua saptamani oferta ostila de 16 miliarde de dolari pentru preluarea producatorului britanic de dulciuri Cadbury.

Actiunile Cadbury au incheiat sedinta de tranzactionare de pe 31 decembrie 2009 la un pret mai mare decat cel pe care se bazeaza oferta Kraft. In aceste conditii, grupul american nu are alta optiune decat sa mareasca oferta pentru a castiga.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.