Romania ocupa primul loc in Europa si penultimul loc in top 10 tari din lume in ceea ce priveste puterea de cumparare a managerilor, conform raportului global de remunerare pe posturile de management realizat de gigantul in consultanta si management...

Romania ocupa primul loc in Europa si penultimul loc in top 10 tari din lume in ceea ce priveste puterea de cumparare a managerilor, conform raportului global de remunerare pe posturile de management realizat de gigantul in consultanta si management Hay Group.

Romania se afla in fruntea clasamentului european si pe locul 9 la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv, atat in privinta puterii de cumparare a managementului, cat si a diferentei salariale dintre top manageri si angajatii in functii administrative, potrivit Alinei Popescu, reward manager in cadrul Hay Group Romania.

“Aceasta pozitionare nu ne-a surprins si se explica prin taxa unica de 16%, mult mai mica decat in tarile din Europa de Vest, dar si de costul vietii mai scazut din Romania, comparativ cu a tarilor din Europa Centrala”, afirma Alina Popescu.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.