Actionarii producatorului de ulei Argus Constanta au aprobat incheierea unui contract de audit financiar cu compania PricewaterhouseCoopers (PwC), potrivit informatiilor transmise miercuri pietei Rasdaq. "In sedinta Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 27 noiembrie 2009, actionarii prezenti, reprezentand 46% din numarul total de drepturi de vot, au hotarat aprobarea incheierii unui contract de audit financiar cu... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Actionarii producatorului de ulei Argus Constanta au aprobat incheierea unui contract de audit financiar cu compania PricewaterhouseCoopers (PwC).

In sedinta Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 27 noiembrie 2009, actionarii prezenti, reprezentand 46% din numarul total de drepturi de vot, au hotarat aprobarea incheierii unui contract de audit financiar cu PricewaterhouseCoopers pe o durata de doi ani, pentru exercitiul 2009-2010.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.