CorporateNews3 Decembrie 200910:44

Lectura sub un minut

Actionarii producatorului de ulei Argus Constanta au aprobat incheierea unui contract de audit financiar cu compania PricewaterhouseCoopers (PwC), potrivit informatiilor transmise miercuri pietei Rasdaq. "In sedinta Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 27 noiembrie 2009, actionarii prezenti, reprezentand 46% din numarul total de drepturi de vot, au hotarat aprobarea incheierii unui contract de audit financiar cu... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Actionarii producatorului de ulei Argus Constanta au aprobat incheierea unui contract de audit financiar cu compania PricewaterhouseCoopers (PwC).

In sedinta Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 27 noiembrie 2009, actionarii prezenti, reprezentand 46% din numarul total de drepturi de vot, au hotarat aprobarea incheierii unui contract de audit financiar cu PricewaterhouseCoopers pe o durata de doi ani, pentru exercitiul 2009-2010.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.