Grupul SABMiller, care controleaza producatorul de bere Ursus Breweries, a înregistrat în perioada aprilie – septembrie a acestui an o scadere cu 12% a vânzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut, în conditiile în care piata berii a scazut cu 16%. Potrivit raportului financiar semestrial a grupului sud-africano-american, Ursus Breweries a reusit sa îsi majoreze cota de piata în conditiile în care FMI estimeaza o ...
Grupul SABMiller, care controleaza producatorul de bere Ursus Breweries, a înregistrat în perioada aprilie – septembrie a acestui an o scadere cu 12% a vânzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut, în conditiile în care piata berii a scazut cu 16%.

Potrivit raportului financiar semestrial a grupului sud-africano-american, Ursus Breweries a reuşit să îşi majoreze cota de piaţă în condiţiile în care FMI estimează o contractare a economiei României de 8,5% în acest an.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.