Hidroelectrica a inregistrat un profit brut de 51 mil. lei in prima jumatate a anului, de patru ori mai mic decat cel din aceeasi perioada a anului trecut, conform NewsIn.
"Scaderea profitului aferent primului semestru in comparatie cu 2010 are doua explicatii majore: scaderea hidraulicitatii pe Dunare si pe raurile interioare in 2011 si, cel mai important, cresterea prin Hotarare de Guvern cu peste 400% a tarifelor care trebuie achitate catre Apele Romane pentru apa uzinata", se arata in datele transmise de companie, la solicitarea Agentiei NewsIn.

De asemenea, in primul semestru al anului, Hidroelectrica a avut o cifra de afaceri bruta de 1.640.002.512 lei, cu aproape 117 milioane lei mai mare (in crestere cu peste 7%) decat in prima parte a anului trecut, cand cifra de afaceri a fost de 1.523.040.580 lei (brut).Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.