Servicii Petroliere si Osram Romania au fost desemnate cele mai “verzi” companii in cadrul Galei Green Business Index (GBI) 2011 organizata ieri in Parcul Herastrau de catre Asociatia Green Revolution, sub patronajul Ministerului Mediului.
Topul celor mai responsabile zece companii din acest an este impartit in doua sectoare de activitate: industrie/productie si comert/servicii. Pe langa firmele enuntate mai sus, clasamentul mai include si companii precum Acvatot, EcoX si Ecosistem, Holcim, Danone, Kronospan, Carpatcement sau Urban.

Pe langa reprezentantii companiilor, la eveniment a fost prezent si ministrul Mediului, Laszlo Borbely, care a inmanat premiile pentru primele trei pozitii din top. „Sper sa apucam ca peste ani companiile sa se bata pentru aceste premii care aduc notorietate, profesionalism si responsabilitate fata de mediu”, a declarat ministrul, care a mai asigurat firmele prezente ca statul va sprijini companiile care vor demonstra ca pot fi prietenoase cu mediul. „In plus“, a mai spus acesta, „daca firmele vor fi profesioniste, vor putea accesa cu usurinta fonduri europene destinate protejarii mediului”.
Retail jobs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.