CorporateNews23 Iulie 201014:35

Lectura sub un minut

Casa de brokeraj clujeana BT Securities a ajuns la o estimare a pretului tinta de 286 de lei / titlu pentru actiunile Transgaz, transportatorul de gaze naturale prin reteaua nationala, potrivit unui raport emis recent de societatea de brokeraj. Estimarea lasa loc de crestere a actiunilor Transgaz cu 28% in urmatoarele 12 luni, perioada tinta a estimarii, avand in vedere ca in prezent un titlu valoreaza 223 lei. Nivelul estimat de 286 lei este cel mai inalt stabilit de analizele disponi
Casa de brokeraj clujeana BT Securities a ajuns la o estimare a pretului tinta de 286 de lei / titlu pentru actiunile Transgaz, transportatorul de gaze naturale prin reteaua nationala, potrivit unui raport emis recent de societatea de brokeraj. Estimarea lasa loc de crestere a actiunilor Transgaz cu 28% in urmatoarele 12 luni, perioada tinta a estimarii, avand in vedere ca in prezent un titlu valoreaza 223 lei.

Nivelul estimat de 286 lei este cel mai inalt stabilit de analizele disponibile in acest an.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.