CorporateNews23 Iulie 201014:23

Lectura de un minut

Transelectrica (TEL) va semna astazi cu asocierea formata din Romelectro si CG Holdings Bergium NV System Division, un contract în valoare de 17,88 milioane de euro fara TVA pentru retehnologizarea unei statii din Brasov, a anuntat transportatorul national de energie electrica. "Contractul are ca obiect modernizarea circuitelor primare si secundare în statia de 400/110kV prin retehnologizarea completa a statiei 400/110kV", se arata într-un comunicat al ...

Transelectrica (TEL) va semna astăzi cu asocierea formată din Romelectro şi CG Holdings Bergium NV System Division, un contract în valoare de 17,88 milioane de euro fără TVA pentru retehnologizarea unei staţii din Braşov, a anunţat transportatorul naţional de energie electrică.

"Contractul are ca obiect modernizarea circuitelor primare şi secundare în staţia de 400/110kV prin retehnologizarea completă a staţiei 400/110kV", se arată într-un comunicat al companiei, transmis Bursei.
Finanţarea investiţiei va fi realizată dintr-un credit extern şi din surse proprii ale companiei.

Lucrările de retehnologizare se vor derula pe parcursul a 33 de luni, în perioada iulie 2010- aprilie 2013.

Citeste si:
Ministrul Economiei: "Vom incepe sa producem masti si echipamente...
Ministrul Economiei: "Vom...

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.