CorporateNews23 Iulie 201011:33

Lectura de un minut

Schneider Electric, specialistul global în managementul energiei, a anunţat sponsorizarea strategică pe o perioadă de trei ani a competiţiei Solar Decathlon. Enrique Valer, Country President Schneider Electric Spania, Portugalia şi America de Sud, a semnat un parteneriat în acest sens cu organizatorul evenimentului, Ministerul spaniol de dezvoltare a locuinţelor.

Solar Decathlon Europa provoacă studenţii celor mai bune universităţi din Europa, America şi Asia să proiecteze, construiască şi să gestioneze case eficiente din punct de vedere energetic, alimentate cu energie solară. Competiţia din 2010 a avut loc la Madrid (Spania) în iunie 2010, cu participarea a 17 universităţi. A 2-a ediţie europeană va avea loc în 2012, în timp ce competiţia din Statele Unite se va desfăşura în 2011 şi 2013.

“Schneider Electric încurajează studenţii să găsească soluţii de energie ce pot fi implementate în prezent”, a declarat Julio Rodriguez, Vice-Preşedinte Executiv Power, Global şi EMEA, Schneider Electric. “Promovarea soluţiei Schneider Electric de micro-reţea în cadrul Solar Decathlon Europa este o bună oportunitate de a prezenta comunităţii beneficiile pe care le poate aduce revoluţia tehnologică a reţelelor inteligente.”

Citeste si:
Ministrul Economiei: "Vom incepe sa producem masti si echipamente...
Ministrul Economiei: "Vom...

Citeste articolul integral pe Corporatenesws.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.