Societatea furnizoare de energie termica Energomur Targu Mures a anuntat, marti, ca E.On Gaz a inceput sistarea furnizarii gazelor naturale catre toate centralele termice operate de societate, actiune pe care o considera nejustificata, avand in vedere ultima conventie privind plata datoriilor, relateaza NewsIn.

Societatea furnizoare de energie termica Energomur Targu Mures a anuntat, marti, ca E.On Gaz a inceput sistarea furnizarii gazelor naturale catre toate centralele termice operate de societate, actiune pe care o considera nejustificata, avand in vedere ultima conventie privind plata datoriilor.

furnizor gaz"In contextul actual, consideram nejustificata actiunea E.On Gaz Romania, tinand cont de faptul ca, prin HCL nr. 227/29.06.2010 a Consiliului Local Municipal s-a aprobat noua Conventie de plata si garantare cu E.ON Gaz Romania, propusa de furnizorul de gaz.

Chiar daca din varianta aprobata prin hotararea sus-mentionata a fost eliminata o clauza, atat cuantumul datoriei, cat si termenul de plata stabilit de E-On au fost acceptate de catre parti, Energomur ca debitor si municipiul Tirgu Mures ca garant. Potrivit noii conventii, platile catre E.On Gaz Romania trebuie efectuate pana in data de 15.09.2010", a declarat directorul Energomur, Andrea Bauer.

Citeste si:
4 modalități de a economisi energia electrică
4 modalități de a economisi...

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.