Tribunalul Brasov a respins cererile de intrare in faliment a companiei Rafo si a dispus inchiderea procedurii de reorganizare judiciara a companiei, ceea ce implica reintroducerea societatii in activitatea economica, au declarat reprezentantii casei...

Tribunalul Brasov a respins cererile de intrare in faliment a companiei Rafo si a dispus inchiderea procedurii de reorganizare judiciara a companiei, ceea ce implica reintroducerea societatii in activitatea economica, au declarat reprezentantii casei de avocatura Bostina si Asociatii.

Rafo a fost reprezentata in instanta de casa de avocatura Bostina si Asociatii si cabinetul de avocat Constantin Covoran, iar sentinta a fost pronuntata dupa 11 zile de deliberare, la 21 iunie.

Tribunalul Brasov a respins ca "nefondate opozitiile, obiectiunile, memoriile si contestatiile formulate cu privire la propunerea de inchidere a procedurii de reorganizare, a luat act de renuntarea SC Rafinaria Darmanesti la judecata contestatiei, a respins cererile de aprobare a intrarii in faliment a SC Rafo SA, a admis cererea administratorului judiciar si (...) a dispus inchiderea procedurii reorganizarii judiciare a SC Rafo SA".

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.