Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz organizeaza pe 28 iulie o licitatie deschisa pentru a achizitiona echipamente individuale de protectie, pentru care va plati 4,364 milioane lei, fara TVA, conform unui anunt de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Astfel, compania va cumpara, din surse proprii, incaltaminte cu varf de protectie de metal, salopete de lucru, pelerine impermeabile si imbracaminte de protectie si de securitate.Durata contractului est

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz organizeaza pe 28 iulie o licitatie deschisa pentru a achizitiona echipamente individuale de protectie, pentru care va plati 4,364 milioane lei, fara TVA, conform unui anunt de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Astfel, compania va cumpara, din surse proprii, incaltaminte cu varf de protectie de metal, salopete de lucru, pelerine impermeabile si imbracaminte de protectie si de securitate.

Durata contractului este de 12 luni de la data atribuirii.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.