Complexul Energetic (CE) Turceni va organiza in 26 iulie o licitatie deschisa pentru a achizitiona 655 tone motorina si 2.450 tone pacura, pentru care va plati din surse proprii 6.960.000 lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare de pe Sistemul...

Complexul Energetic (CE) Turceni va organiza in 26 iulie o licitatie deschisa pentru a achizitiona 655 tone motorina si 2.450 tone pacura, pentru care va plati din surse proprii 6.960.000 lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Locul principal de livrare va fi Turceni si Matasari (judetul Gorj). Durata contractului este de 6 luni incepand de la data atribuirii.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 23 iulie, ora 15:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 iulie, ora 10:00. Va fi aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.