Dafora SA si Hidroconstructia SA au semnat un contract cu operatorul regional de apa si apa uzata Apa Tarnavei Mari SA din judetul Sibiu, in valoare de 67,2 milioane lei, pentru lucrari de reabilitare si extindere a retelelor de apa si de canalizare in...

Dafora SA si Hidroconstructia SA au semnat un contract cu operatorul regional de apa si apa uzata Apa Tarnavei Mari SA din judetul Sibiu, in valoare de 67,2 milioane lei, pentru lucrari de reabilitare si extindere a retelelor de apa si de canalizare in municipiul Medias.

Aceste lucrari sunt incluse in proiectul "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata din regiunile Medias, Agnita, Dumbraveni (din judetul Sibiu)".

"Lucrarile vor consta in reabilitarea si extinderea conductelor de apa si a retelelor de canalizare totalizand aproximativ 89 km, reabilitarea a doua statii de pompare apa si a unui rezervor, construirea a doua rezervoare si a noua statii de pompare apa uzata. Valoarea contractului se ridica la 67,2 milioane lei, din care 54,3 milioane lei reprezinta contributia Uniunii Europene prin Fondul de Coeziune", potrivit unui comunicat emis de Dafora.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.