Muncitorii de la societatea Hidromecanica 2 din Brasov au intrerupt lucrul, dimineata, nemultumiti ca nu si-au primit salariile de cateva luni. Circa o suta de angajati s-au strans in curtea fabricii si au cerut conducerii sa le plateasca macar o parte...

Muncitorii de la societatea Hidromecanica 2 din Brasov au intrerupt lucrul, dimineata, nemultumiti ca nu si-au primit salariile de cateva luni. Circa o suta de angajati s-au strans in curtea fabricii si au cerut conducerii sa le plateasca macar o parte din salariile restante.

“Acest protest s-a declansat pentru ca oamenii nu mai pot rezista fara a-si primi salariile. Muncitorii nu si-au mai primit drepturile salariale de cel putin patru luni, existand si cazuri in care oamenii nu au mai fost platiti de opt luni“, a afirmat Dumitru Miron, prim-vicepresedinte al Sindicatului Hidroforta, citat de NewsIn.

Acesta a precizat ca oamenii au primit, vineri, promisiunea ca luni va fi platita o chenzina, dar nu au primit nimic, de aceea au intrerupt spontan lucrul marti dimineata. El a mai spus ca protestatarii sunt decisi sa reia lucrul doat atunci cand vor primi o parte din bani.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.