Enel a inceput lucrarile de modernizare a retelei electrice din zona cartierului Andronache, din municipiul Bucuresti.

Intr-o prima etapa, lucrarile constau in inlocuirea retelei electrice de joasa tensiune cu retea de cablu torsadat, mai sigura si cu o sectiune mult mai mare, ceea ce va imbunatati calitatea energiei electrice distribuite si va reduce considerabil numarul si durata intreruperilor. Totodata, se executa lucrari de inlocuire bransamente, montarea de blocuri de masura si contoare cu grad ridicat de protectie care vor reduce semnificativ eventualele interventii neautorizate in retea. Intr-o a doua etapa se are in vedere modernizarea retelei de medie tensiune.

Lucrarile vor dura aproximativ trei luni si beneficiari directi vor fi circa 4000 de clienti. Valoarea totala a investitiei, pentru lucrarile efectuate pe reteaua de joasa tensiune, se ridica la aproximativ 650.000 Euro.
Lucrarile pe care le realizam in cartierul Andronache sunt parte a programului de investitii majore initiat de Enel in zona Muntenia Sud. Am decis includerea acestei zone pe lista de prioritati in ceea ce priveste executarea lucrarilor de investitii, ca urmare a numarului mare de intreruperi care s-au inregistrat in ultima perioada. Speram ca la finalizarea acestor lucrari, locuitorii din zona Andronache vor beneficia de un serviciu de calitate in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica, afirma Mircea Patrascoiu, directorul Directiei Retea, Enel Distributie Muntenia.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.