Alro Slatina, cel mai mare producator de aluminiu din Europa Centrala si de Est, a realizat anul trecut un profit net preliminar de 93,6 mil. lei ( 22 mil. euro), de 2,6 ori mai mic fata de cel obtinut in anul precedent, pe fondul reducerii cifrei de afaceri. Compania a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 1,41 mld. lei (332 mil. euro), cu 28% mai mica decat in anul precedent, conform rezultatelor financiare preliminare, publicate miercuri.Alro Slatina a realizat, anul trecut, o pr
Alro Slatina, cel mai mare producator de aluminiu din Europa Centrala si de Est, a realizat anul trecut un profit net preliminar de 22 milioane de euro, de 2,6 ori mai mic fata de cel obtinut in anul precedent, pe fondul reducerii cifrei de afaceri.

Compania a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 332 miliaone de euro, cu 28% mai mica decat in anul precedent, conform rezultatelor financiare preliminare, publicate miercuri.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.