Filiala de distributie a energiei electrice Electrica Distributie Transilvania Sud va organiza doua licitatii deschise la 15 februarie pentru a moderniza doua statii electrice din judetul Brasov, lucrari pentru care va aloca peste 3,7 milioane lei,...
Filiala de distributie a energiei electrice Electrica Distributie Transilvania Sud va organiza doua licitatii deschise la 15 februarie pentru a moderniza doua statii electrice din judetul Brasov, lucrari pentru care va aloca peste 3,7 milioane lei, fara TVA.

Astfel, pentru licitatia privind imbunatatirea nivelului de tensiune si modernizarea statiei din localitatea Rasnov, judetul Brasov, Electrica Distributie Transilvania Sud va aloca 1,9 milioane lei, fara TVA. Companiile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare in valoare de 38.000 lei si o garantie de buna executie in cuantum de 5% din valoarea contractului.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.