Producatorul de energie electrica Nuclearelectrica a atribuit un contract in valoare de 6,83 mil. lei (1,6 mil. euro), fara TVA, pentru achizitia de combustibili, potrivit unui anunt al companiei. Produsele petroliere prevazute in contract includ motorina euro 5, benzina fara plumb, combustibil lichid usor.Pentru contractul atribuit pe 16 noiembrie firmei Eco Petroleum, Nuclearelectrica a primit o singura oferta.Eco Petroleum a incheiat... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Producatorul de energie electrica Nuclearelectrica a atribuit un contract in valoare de 1,6 milioane de euro, fara TVA, pentru achizitia de combustibili.

Produsele petroliere prevazute in contract includ motorina euro 5, benzina fara plumb, combustibil lichid usor. Pentru contractul atribuit pe 16 noiembrie firmei Eco Petroleum, Nuclearelectrica a primit o singura oferta.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.