Combinatul siderurgic de la Galati, controlat de liderul mondial in siderurgie, ArcelorMittal, ar putea reveni la nivelul de maxima profitabilitate atins in 2008 peste trei ani, cel mai devreme. "În 2012, vrem sa ajungem la o productie de trei milioane de tone pe an, nivel similar celui din 2007-2008", a declarat ieri Thierry Le Gall, CEO al ArcelorMittal Galati si coordonator al diviziei de produse plate Europa de Sud-Est.
Combinatul siderurgic de la Galati, controlat de liderul mondial in siderurgie, ArcelorMittal, ar putea reveni la nivelul de maxima profitabilitate atins in 2008 peste trei ani, cel mai devreme.

"In 2012, vrem sa ajungem la o productie de trei milioane de tone pe an, nivel similar celui din 2007-2008", a declarat Thierry Le Gall, CEO al ArcelorMittal Galati si coordonator al diviziei de produse plate Europa de Sud-Est.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Money.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.