Potrivit Wall-Street, compania E.ON Gaz Distributie a informat agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca in legatura cu un posibil program de concedieri colective.

"In urma consultarilor cu sindicatele, partenerii nostri sociali, am hotarat prelungirea programelor de plecare voluntara si de pensionare anticipata. In acest sens au fost elaborate pachete ample si atractive de beneficii pentru acei angajati care doresc sa plece prin aceste programe. In acest context, E.ON Gaz Distributie a decis implementarea unor masuri suplimentare, care ar putea, de asemenea, sa includa si un program de concedieri colective. In conformitate cu prevederile legale, E.ON Gaz Distributie a instiintat Agentiile judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, precum si Inspectoratele Teritoriale de Munca in legatura cu aceasta decizie", a afirmat presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Distributie, Marc-Daniel Buck.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.