Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a lansat in aceasta luna cel de-al doilea produs din gama de carburanti premium Alto, motorina Alto55. Dedicat cresterii performantei automobilelor, noul carburant este disponibil in statiile proprii Rompetrol si Partener Rompetrol, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei CorporateNews.

"Noul carburant Rompetrol vine in intampinarea clientilor nostri, asigurand prin cifra cetanica ridicata o putere crescuta a motorului si o reducere semnificativa a consumului. Acesta completeaza gama Alto, alaturi de benzina lansata in luna februarie - Alto101, sustinand obiectivul companiei de a asigura carburanti de calitate, necesari sustinerii performantei autovehiculelor” declara Titov Buzescu, director general al Rompetrol Downstream si vicepresedinte Retail si Marketing al Grupului Rompetrol.

Retail jobs

De asemenea, Alto 55 asigura printr-o temperatura de filtrare scazuta performante crescute chiar si in conditii de temperaturi exterioare foarte scazute. Noul carburant respecta standardul Euro 5 si are cea mai ridicata cifra cetanica (55) din produsele similare comercializate in Romania (51-53).

Noul carburant este rezultatul performantei tehnologice inregistrate de Rompetrol Rafinare la finele anului trecut, in urma unor investitii de peste 40 milioane dolari pentru trecerea la standardul de calitate Euro 5. Rompetrol produce si comercializeaza inca din 2005 motorina Euro 5.

Rompetrol Downstream a lansat in luna martie QProTek-t, primul program din Romania de garantare a functionarii optime a sistemului de alimentare al autovehiculelor care folosesc carburantii Efix si Alto. Inscrierea clientilor in programul QProTek-t este gratuita si se poate realiza pe site-ul www.qprotekt.ro sau in orice statie Rompetrol.

Citeste si:
Ce se întâmplă dacă depășesc plafonul de consum la energie?
Ce se întâmplă dacă depășesc...

Pentru a beneficia de garantarea sistemului de alimentare al masinii, clientii inscrisi trebuie sa alimenteze exclusiv cu carburant Rompetrol (gama Efix sau Alto). In cazul in care se constata o defectiune a sistemului de alimentare (pompa de alimentare, pompa de injectie, injectoare, pistoane si supape), defectiune determinata de carburantul folosit, compania se angajeaza sa achite remedierea/inlocuirea pieselor afectate, dar si manopera aferenta.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.