Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Enel Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, lanseaza editia 2008 a programului „Young Energy”, o initiativa educationala ce vizeaza informarea si constientizarea tinerei generatii cu privire la domeniul complex si incitant al energiei. Aproximativ 250 de scoli si licee din Bucuresti, Banat si Dobrogea participa la editia de anul acesta a „Young Energy”.

Prin acest program, un numar de 60.000 de elevi beneficiaza de materiale informative, resurse si oportunitati de relationare cu numerosi copii din alte tari, pentru a-si crea o imagine cuprinzatoare asupra energiei si utilizarii acesteia in viata de zi cu zi. Programul dezvolta, de asemenea, creativitatea copiiilor printr-un concurs pe teme de energie, avand ca premii excursii si produse electronice.

Retail jobs

Young Energy este un program dezvoltat de Enel la nivel international; de la tarile europene in care compania de utilitati este prezenta (Slovacia, Bulgaria, Italia, Romania) pana la tarile din America de Sud (Costa Rica, Chile, Guatemala).

Elevii sunt invitati sa participe la concursul Young Energy, prezentand companiei Enel proiecte pe teme de energie. Proiectele pot fi realizate sub diferite forme: text, cercetare, desen, fotografie, modele, video, muzica sau piese de teatru.

Proiectele castigatoare vor fi desemnate cu ajutorul juriului local si national, ce va include reprezentanti mass-media locali si nationali, institutii publice si reprezentanti Enel.

Castigatorii etapei nationale vor fi invitati sa participe la evenimentul final al proiectului, care va avea loc la Roma, la sfarsitul anului 2008.

Website-ul dedicat programului, www.enel.it/youngenergy, disponibil in toate limbile tarilor participante, a fost realizat in scopuri educationale, fiind interactiv si oferind astfel jocuri online, exercitii interactive si forumuri.

Citeste si:
Încarcă rapid şi sigur cartela PrePay de la Digi
Încarcă rapid şi sigur...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.