CorporateNews1 Aprilie 200811:45

Lectura de un minut

Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, site-ul OMV Romania a fost recreat si imbunatatit pentru a se adapta cerintelor clientilor si tuturor celor interesati sa afle informatii despre companie.

Noul website (www.omv.ro) furnizeaza informatii detaliate despre produsele si serviciile oferite prin retelele de distributie OMV si PetromV, atat consumatorilor, cat si reprezentantilor mass-media sau persoanelor aflate in cautarea unei slujbe.

Cu ajutorul aplicatiei pentru localizarea statiilor de distributie carburant este foarte usor de gasit cea mai apropiata statie OMV sau statiile aflate pe un anumit traseu, serviciul urmand sa fie extins in scurt timp si pentru statiile PetromV. Aplicatia pentru identificarea tipurilor de uleiuri ajuta la selectarea produselor destinate fiecarui tip de vehicul.

Intregul website a fost creat prin implementarea WAI A-Standard, astfel incat poate fi utilizat si de persoanele cu disfunctii de vedere. WAI este un standard international, care garanteaza accesul la website-uri pentru persoanele cu dizabilitati de vedere.

Citeste si:
PRIMER: Votul ce plafonează taxa clawback la 15%, o corecție necesară
PRIMER: Votul ce plafonează...
energie,industrie,omv,site,PETROMV,

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.