TCE, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de transport si logistica, lanseaza prima retea privata de oficii postale din Romania. Functionand sub numele “TCE Post Office”, oficiile postale vor fi prezente, pana la sfarsitul anului 2010, in 200 de locatii in toata tara, marcate printr-o identitate vizuala aparte.

TCE se lanseaza pe piata de servicii adresate populatiei, dupa 20 ani de experienta in servicii de transport si curierat pentru companii (business-to-business). Pana in prezent, serviciile TCE au inclus: cargo, curierat, casa de expeditie, servicii de depozitare, merchandising si servicii comerciale pentru mass-market. Incepand din 2009, TCE ofera si servicii postale – insa numai pentru companii.

“Daca pana in acest moment oferta noastra de servicii era adresata in special catre zona de B2B, am decis ca avem experienta si logistica necesare pentru a ne extinde serviciul postal si de curierat si catre persoane fizice, sub brandul “TCE Post Office”. In urmatorii 5 ani, sub acest nume vor functiona in Romania peste 2000 de astfel de oficii postale (operate direct sau in regim de agentie), deschise atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii” declara Sorin Sofian, CEO TCE Holding, conform unui comunicat al companiei.

Retail jobs

Practic, oricine va putea avea acces foarte usor la serviciile primei poste private din Romania. Oficiile postale vor fi amplasate amplasate prioritar in zone cu trafic ridicat (retele de supermarketuri, retele de magazine la nivel national, librarii, centre de distributie presa, benzinarii, business centre s.a.m.d.) si vor fi operate de TCE atat direct, cat si prin intermediul unor terti, in regim de agentie.

Oficiile postale aduc si un plus de vitalitate printr-o semnalizare sugestiva, dinamica si distinctiva, data de culoarea predominant rosie si layt-motivul vizual care il reprezinta cutia postala tipic britanica pentru colectare scrisori.

In prezent TCE Post Office este prezent pe piata printr-o retea de 46 oficii operate direct si 6 oficii externalizate tertilor – in Bucuresti (4), Ploiesti (1) si Constanta (1), urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie deschise 200, iar in urmatorii 5 ani un numar de 2.000 de oficii postale.

Citeste si:
Citu: Inca o veste buna pentru toti romanii! Fara curierat intre insti
Citu: Inca o veste buna...

“Ne propunem, in acest fel, sa asiguram o acoperire teritoriala – atat in plan urban cat si rural – capabila sa ofere beneficiarului principalele avantaje pe care le punem la dispozitia pietei: proximitate, flexibilitate, siguranta, gama extinsa de servicii. Pe segmentul de curierat o importanta deosebita o are si tariful redus, dat de eliminarea costurilor aferente preluarii si livrarii prin curier a trimiterii”, a declarat Dan Rosu, Business Unit Manager TCE Post si Project Manager TCE Post Office.

Serviciile ce vor fi oferite prin intermediul TCE Post Office se grupeaza in:

  • Servicii postale: nationale (de tip trimitere postala simpla, recomandata si cu confirmare de primire) cu timp de tranzit intre 3 – 5 zile lucratoare si internationale, pentru 20 tari* din Europa si timp de tranzit de 5 – 7 zile lucratoare;
  • Servicii de curierat: national (cu livrare in 24 ore in intreg teritoriul Romaniei) si international, disponibil pentru 20 tari* din Europa si timp de tranzit de 2-3 zile lucratoare.
Citeste si:
Rafila: Primul lucru de făcut în gestionarea pandemiei - asigurarea...
Rafila: Primul lucru de făcut...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.