Compania Nationala Posta Româna (CNPR) va construi patru centre de sortare a trimiterilor postale, în Bucuresti, Cluj-Napoca, Bacau si Timisoara, finantarea urmând sa fie asigurata de guvernul Italiei, printr-un credit furnizor pe 10-15 ani, a declarat, joi, ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu. "Initial, Posta Româna avea în plan sa construiasca doua centre de sortare, în Bucuresti si Cluj-Napoca, cu fonduri de la Banca Europena ...
Compania Naţională Poşta Română (CNPR) va construi patru centre de sortare a trimiterilor poştale, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Bacău şi Timişoara, finanţarea urmând să fie asigurată de guvernul Italiei, printr-un credit furnizor pe 10-15 ani, a declarat ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu.

"Iniţial, Poşta Română avea în plan să construiască două centre de sortare, în Bucureşti şi Cluj-Napoca, cu fonduri de la Banca Europenă pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), dar până la urmă proiectul a căzut. În urma memorandumului semnat astăzi cu guvernul Italiei, Poşta Română va construi cele patru centre cu finanţare asigurată de acesta", a spus Sandu.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.