Q-Power, linia de business a Grupului RTC ce reuneste activitati de productie si distributie a solutiilor pentru eficientizarea consumului de energie, intra in 2010 cu 12 reprezentante in Europa si pregateste doua parteneriate strategice pentru...

Q-Power, linia de business a Grupului RTC ce reuneste activitati de productie si distributie a solutiilor pentru eficientizarea consumului de energie, intra in 2010 cu 12 reprezentante in Europa si pregateste doua parteneriate strategice pentru deschiderea de noi unitati de productie in doua regiuni: Rusia si India.

“Desi 2009 a fost puternic marcat de criza, iar investitiile au scazut semnificativ, avem un feedback bun din piata. Avem negocieri in derulare cu mai mult de 20 companii din Romania pentru implementarea solutiei noastre QBox, iar in Europa suntem prezenti, prin parteneriate de distributie”, declara Razvan Copoiu, CEO Q-Power.

Dezvoltarea capacitatii de productie a fost o prioritate a anului 2009, cand compania a investit in extinderea liniei de la Sibiu - astfel incat aceasta sa poata produce pana la 4.000 de tuburi termice in fiecare luna.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.