Companiile din Romania au depus 61 de proiecte, adica 31% din totalul aplicarilor din programul EU Gateway aferent grupului de tari din care face parte, iar in luna ianuarie 2010 acestea pot depune noi proiecte pentru Japonia si Coreea de Sud, potrivit...

Companiile din Romania au depus 61 de proiecte, adica 31% din totalul aplicarilor din programul EU Gateway aferent grupului de tari din care face parte, iar in luna ianuarie 2010 acestea pot depune noi proiecte pentru Japonia si Coreea de Sud, potrivit Deloitte.

Pana in prezent, programul a inregistrat un total de 195 de aplicari in grupul tarilor din care face parte si Romania (alaturi de Bulgaria, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia si Slovacia).

Per ansamblu, Romania a depus 61 aplicari (31% din total), cele mai multe dintre acestea fiind inregistrate pe sectoarele de design vestimentar si tehnologii energetice si de mediu.

Citeste si:
VIDEO Acest filmuleț de doar cinci minute îți arată cât de trist ar...
VIDEO Acest filmuleț de doar...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.