Doar 10% din directorii din Romania indica o crestere a numarului de angajati fata de 23% in T3 2010. Comisia Nationala de Prognoza estimeaza ca nici macar in 2014 piata muncii nu isi va reveni la nivelul din 2008.
Increderea directorilor de companii din Romania este scazuta in privinta perspectivelor de angajare pe termen scurt si mediu, dupa cum reiese din studiul ,,Deloitte Business Sentiment Index”, realizat pe baza opiniilor si previziunilor exprimate de directori din cele mai mari companii din Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia. La intrebarea privind perspectivele fortei de munca in urmatoarele 12 luni, 58% din repondentii din Romania au raspuns ca vor mentine nivelul angajatilor, iar un procent in scadere, de la 23% in trimestrul al treilea din 2010 la 10% in prezent, a indicat o crestere a numarului de angajati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.