CorporateNews13 Ianuarie 201109:45

Lectura sub un minut

In retail, angajari mai fac Kaufland Romania, Cora, Galleria Real sau Metro. Un alt angajator extrem de dinamic pe acest segment este Dedeman, care are pe site-urile specializate zeci de job-uri, pe partea de vanzari, receptie marfa sau casierie, in special in Cluj si Drobeta Turnu Severin.

Companiile telecom fac la randul lor angajari la inceput de an. Orange, spre exemplu, are deschise pe site-urile de recrutare cel putin 25 de pozitii, inclusiv un post de Product Division Manager. Majoritatea job-urilor sunt de reprezentanti de vanzari in orase de provincie.

Un alt gigant, proaspat intrat pe piata din Romania, Google, are o singura pozitie deschisa pentru Bucuresti. Compania cauta un asociat pe partea de comunicare si relatii publice pe regiune. Aria de selectie a candidatului ideal include si Bucurestiul, dar nu se rezuma la Romania.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.