In luna septembrie, cele mai cautate locuri de munca part-time in strainatate au fost cele de muncitori necalificati pentru munca la un abator, culegatori de struguri in Spania, posturi la o fabrica de ornamente de Craciun din Cehia si chiar vanzatori de inghetata in SUA, potrivit datelor oferite de portalul Tjobs.ro, care ofera peste 20.000 de locuri de munca in strainatate.

1. Muncitor necalificat la abator in Germania: 1.000 - 1.200 de euro
Pentru acest job au aplicat 439 de persoane in septembrie. Cazarea este gratuita, insa nu se ofera transport si masa, iar contractul este pentru o perioada fixa de sase luni.

2. Muncitor in agricultura in Spania: 600-800 de euro
Un numar de 325 de persoane au aplicat pentru postul de culegere <javascript:;> a strugurilor. Durata contractuala este de cel putin patru luni, cu posibilitate de prelungire. Cazarea este asigurata de angajator contra cost: 50 euro/luna opriti din salariu, iar masa nu este asigurata.

3. Personal in turism si restaurante in Marea Britanie: 800 - 1.000 lire
Desi nu ofera transport, cazare si masa, compania ofera angajatilor sansa de a petrece 30 saptamani in Marea Britanie, din care in 14 saptamani vor fi organizate cursuri de limba engleza, dupa care urmeaza patru luni de lucru.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.