Societatea de avocati Boboc & Asociatii a lansat prima retea nationala de avocati din Romania, proiect prin care societatea are o echipa de 45 de avocati prezenti in toate judetele tarii si Bucuresti. Acesta modalitate de organizare aduce o economie de 40% pentru clientii Boboc & Asociatii, precum si avantajul rezolvarii cu mai mare rapiditate a nevoilor acestora.

Societatea de avocati Boboc & Asociatii a lansat prima retea nationala de avocati din Romania, proiect prin care societatea are o echipa de 45 de avocati prezenti in toate judetele tarii si Bucuresti. Acesta modalitate de organizare aduce o economie de 40% pentru clientii Boboc & Asociatii , precum si avantajul rezolvarii cu mai mare rapiditate a nevoilor acestora.

Ideea pentru crearea unei retele de avocati a venit din cerintele pietei de bussines din Romania: “Piata a generat nevoia infiintarii retelei nationale de avocati. Firmele desfasoara afaceri pe intreg teritoriul national iar clientii au nevoie de consultanta sau reprezentare juridica si in alte localitati decat cele in care isi desfasoara curent activitatea. Noi avem deja oameni acolo unde clientii au nevoie de sprijin. Succesul nostru consta in promtitudine, cunoasterea specificitatii arealurilor si costurile restranse”, declara avocatul coordonator al societatii, Stefan Boboc.
Derularea proiectului, cat si cooptarea in echipa de avocati din fiecare judet si din Bucuresti, a durat un an de zile, iar primele rezultate ale proiectului au inceput sa apara imediat, clientii intelegand oportunitatile oferite de echipa Boboc & Asociatii

Planul pe care firma de avocatura Boboc & Asociatii il are pentru urmatorul an este realizarea unui proiect de parteneriate cu case de avocatura europene. “Ne dorim o retea europeana de avocatura dupa modelul celei nationale, care deja are succes. Reteaua europeana de avocatura a fost generata de nevoia firmelor straine de a fi prezente in arhitectura economica specifica pietei romanesti cu realitatile ei obiective, precum si de nevoile de reprezentare a societatilor romanesti in spatiul european“, declara Stefan Boboc.

Firma de avocatura ofera clientilor atat servicii de consultanta cat si servicii de reprezentare si asistenta juridica in cazul litigiilor. Asa a fost creata de la inceput, in anul 2008. In mod normal serviciile de consultanta reprezentau un procent de aproximativ 65 % din volumul de activitate al societatii, incepand din 2009, s-a observat o crestere a ponderii litigiilor, in cadrul cifrei de afaceri aceasta atingand in ultimul an precum si in prima jumatate a anului curent o pondere de 60 % din veniturile societatii. Inveresarea ponderii in favoarea litigiilor este normala odata cu criza economica din Romania.

Inca din primul an de activitate firma de avocatura a inregistrat profit, chiar daca 2008 a fost marcat de inceputul crizei economice. “Boboc & Asociatii” estimeaza pentru 2010 o crestere de 40-45% a profitului si, de asemenea, o marire a afacerilor. De la inceputul lui 2010 firma si-a crescut si numarul de clienti, iar in prezent depasesc 50.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.