Angajatorii din domeniile Administratie publica, Transport si depozitare, Constructii si Industria extractiva vor continua disponibilizarile in urmatoarele trei luni, potrivit studiului trimestrial „Perspectivele Angajarii de Forta de Munca” realizat de firma de recrutare Manpower.

Conform studiului, 21% dintre angajatorii de pe piata locala au anuntat concedieri in urmatoarele trei luni, un procentaj similar dintre acestia au intentii de angajare, in timp ce 56% nu vor opera modificari de personal.

Oportunitati de angajare exista, totusi, in cinci dintre cele zece sectoare de activitate analizate. Cel mai puternic ritm de angajare este raportat de angajatorii din Industria prelucratoare, dar previziuni optimiste au si firmele din sectorul Finante, asigurari, servicii imobiliare si servicii de afaceri.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.