Sigur ca este o descurajare sa vezi cum altii fac averi mari dupa ce au plecat de la averi lasate de la parinti. Exista însa oameni care acum sunt platiti cu sume ce contin multe zerouri, dar care la începutul carieriei erau oameni cu o conditie materiala foarte precara. Unii dintre ei, cum e cazul lui Dejoria, erau chiar fara un acoperis deasupra capului. Cei de la Huffington Post au realizat o lista cu cei mai de succes manageri care au pornit de la ...

Lloyd Blankfein, CEO şi Preşedinte Goldman Sachs - Fiu al unui poştaş, a fost suficient de inteligent cât să obţină o bursă la Harvard. Astăzi este unul dintre cei mai influenţi oameni de pe Wall Street.

Larry Ellison, CEO şi Co-fondator Oracle - În ultimii 10 ani a fost cel mai bine plătit manager al unei firme cu capital privat şi se află pe locul al şaselea în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă. A fost un copil care fusese adoptat, iar el nu a ştiut acest lucru până la 12 ani. Deseori, spune că a avut toate condiţiile pentru a nu avea succes, dat fiind faptul că la început muncea prin restaurante de tip fast-food.

Ursula Burns, CEO Xerox - Şi-a început viaţa într-un loc în care drogurile erau la putere, iar mai apoi, în anii '80 a început să lucreze ca intern la Xerox. A urcat pe scara carierei, care a culminat cu funcţia de CEO al acestei companii.

Citeste si:
A murit Mark Hurd, directorul general al Oracle
A murit Mark Hurd, directorul...

Citeste articolul integral pe Capital.ro



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.