Vanzari/Comert, IT/Telecomunicatii si Finante/Contabilitate/Asigurari sunt domeniile care au facut cele mai multe angajari in luna mai, potrivit studiului realizat de Balaur.ro. În contrabalanta, domeniile in care numarul de joburi a scazut cel mai mult in mai fata de aprilie sunt Productie, Publicitate/PR si Marketing.
Vanzari/Comert, IT/Telecomunicatii si Finante/Contabilitate/Asigurari sunt domeniile care au facut cele mai multe angajari in luna mai, potrivit studiului realizat de Balaur.ro. In contrabalanta, domeniile in care numarul de joburi a scazut cel mai mult in mai fata de aprilie sunt Productie, Publicitate/PR si Marketing.

Indicele Balaur.ro reprezintă o analiză lunară a ofertei online de locuri de muncă din România. Studiul a fost făcut pe un eşantion de locuri de muncă care provin din cele mai mari 22 de siteuri de recrutare din plan local, şi are un grad de reprezentativitate estimat de 73%. Indicele locurilor de muncă online este calculat lunar, urmărind să studieze variaţia ofertei pe piaţa locurilor de muncă din România. Indicele monitorizează oportunităţile de angajare din România şi străinătate adresate românilor la nivel naţional şi pe judeţe.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Moneyro.feedsportal.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.